Nyt on olleet hyvin helteiset säät jo viikkotolkulla ja hikoilemista riittää, tänään Jouni soitti Kuusamosta siellä on Kiillon omistama vapaa-ajanvietto paikka jota henkilökunta saa vuokrata ja he Annen kanssa olivat eilen sinne ajelleet  ja kertoi että sielläkin  oli lämpötila 29 astetta, viikon he aikoivat siellä olla.

Kuuntelin Jumalanpalveluksen ja siitä tuli mieleeni rippikoulun käynti, asuimme silloin Heinävedellä ja kirkolle oli matkaa 8km jonka ajoin pyörällä. Mietin sitä että mitä minä ymmärsin niistä papin puheista ja raamatusta, min usta tuntuu etten juuri mitään se oli vaan  tehtävä joka kuului siihen ikään. Kyllä minä luin kotiläksytkin vaan se ymmärrys ei ollut luetun tasalla.

No ripille kuitenkin päästiin ja sitäkään en osannut suuremmin ajatella mitä se merkitsee oli kai välirauhan aika ja rippipuvut oli kaikilla mustat, se oli synkän näköistä seuruetta kun kirkonmäelle kuljimme. Kuinka meidän kenenkin elämä on jatkunut sitäkään en tiedä vaikka nyt tuntuu että haluaisin tietää heistä jotain. Tuleekohan kenellekään näitä ajatuksia mieleen tässä iässä.